.:: Sonic the Hedgehog and Sega site ::.:: Päivitykset ::

31. Joulukuu 2007
Sonic pelien kansikuvat lisätty. Ja Sega PAL peli-listoja jälleen päivitetty ja uskoisin aika kattava listat! Hyvää uutta vuotta 2008!

11. Huhtikuu 2007
Mega-CD PAL peli-lista päivitetty. Huomasin Sonic pelien kansikuvat hävinneet bittiavaruuteen sivujen muuton yhteydessä. Pitääpä alkaa skannailemaan ja etsiä netistä, lupaan kansikuvat tulee olemaan aika isoja. :)

09. Tammikuu 2007
Ilmainen MTV3:n kotisivupalvelu lopettaa kokonaan 10. Tammikuuta 2007. Uusi Sonic & Sega sivun osoite on www.neosaturn.com/sonicsite/

17. Lokakuu 2006
Uusia taustakuvia lisätty ja samoin Sonic pelien kansikuvat, siellä 'Sonic pelejä' sivulla. Sonic pelien checklistat päivitetty. Ja kaikenlaisia pieniä juttuja päivitetty.

08. Maaliskuu 2006
Segan peli-listojen suurpäivitys! En sano/vanno että listat olisi täydellisiä mutta mitä olen katsonut netistä muiden tekemiä listoja, oli listoissa puutteita joten lisäilin omille listoilleni. Hämmästyin kuinka erilaisia käsityksiä pelien lajityypit, toinen sanoo vaikka seikkailu ja toinen lukee RPG sitä sun tätä. Lisäksi ehkä huomasitte US peli-listan eli P-Amerikan pelejä jolla ei ole tehty PAL euro versiota. Kannattaa tsekata jos kiinnostaa ostaa US import pelejä. On uuttakin esim. Sonic pelien checklist(tarkistuslista) jossa on kaikki PAL, US ja JPN sonic pelit. Linkkejäkin päivitetty. Vieraskirja taas vaihdettu, kun entinen ex-vieraskirjan ulkonäköä en ollut tyytyväinen joten Shinybook.net on nykyisin käytössä. Nyt tästä eteenpäin vieraskirja pysyy aina samana. ;)

22. Marraskuu 2005
Iguest.net vieraskirja lakkasi toimimasta joten perustin uuden Dreambook.com vieraskirjan.

30. Maaliskuu 2005
Noniin, pitkästä aikaa päivitin sivua. Nyt on tullut paljon uusia juttuja. Kerron tärkeimmät päivitykset. Osa fontteihin laitetiin sinivärejä, sivujen luettavuus muuttui kerta heitolla paremmaksi. Pelilistoihin lisättiin uusia kansikuvia ja uusimmat peli esim. Sonic Heroes. Mean Machines Sega, Super Power lehdet tuli lisää, lisäksi myös Sonic the Hedgehog nro 1 lehti. Toimimattomia linkkejä poistin ja uusia linkkejä jonkin verran lisäsin. Sega fonttejakin. Ja ehkä kaikista parasta on skannattuja vanhoja suomalaisia Sega mainoksia.
Kiitoksia Nemesisille Mean Machines Sega & Super Power lehdistä ja Sega mainoksista!

09. Joulukuu 2003
Sonic & Sega sivut siirrettiin nettiin. Toivottavasti viihdytte sivullani. :)